17-letnika našli mrtvega

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
17-letnemu fantu, ki je v soboto izginil na Uršlji gori in so ga v nedeljo našli mrtvega, je spodrsnilo, zaradi česar se je smrtno ponesrečil.
Oglej si celoten članek

Sedemnajst let staremu fantu je na strmem pobočju v grapi Kaštel spodrsnilo in je po strmini silovito drsel okoli 100 metrov, posledice padca pa so bile tako hude, da je umrl na kraju nesreče, so sporočili s celjske policijske uprave.

Fant, ki je bil po poročanju RTV SLO srčni bolnik, je izginil v soboto med družinskim srečanjem na Uršlji gori. Iskalna akcija se je začela nekaj čez 17. uro, a ga do noči niso našli, zato so z iskanjem nadaljevali v nedeljo.

V iskalni akciji so sodelovali policisti Policijske postaje Slovenj Gradec, Postaje prometne policije Celje ter pet vodnikov reševalnih psov Območne enote za  Štajersko regijo, Koroško, Posavje, Zasavje, Dolenjsko in Pomurje s štirimi psi, reševalci gorskih reševalnih služb Koroška, Maribor in Celje, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Podgorje, lovci Lovskega društva Podgorje ter prijatelji in znanci pokojnega. V akciji je v soboto in nedeljo sodeloval tudi policijski helikopter. Najstnika je iskalo okoli 100 ljudi.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.