Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

17-letnika našli mrtvega

Mrzli vrh je hrib nad Tolminom. Žurnal24 main
17-letnemu fantu, ki je v soboto izginil na Uršlji gori in so ga v nedeljo našli mrtvega, je spodrsnilo, zaradi česar se je smrtno ponesrečil.

Sedemnajst let staremu fantu je na strmem pobočju v grapi Kaštel spodrsnilo in je po strmini silovito drsel okoli 100 metrov, posledice padca pa so bile tako hude, da je umrl na kraju nesreče, so sporočili s celjske policijske uprave.

Fant, ki je bil po poročanju RTV SLO srčni bolnik, je izginil v soboto med družinskim srečanjem na Uršlji gori. Iskalna akcija se je začela nekaj čez 17. uro, a ga do noči niso našli, zato so z iskanjem nadaljevali v nedeljo.

V iskalni akciji so sodelovali policisti Policijske postaje Slovenj Gradec, Postaje prometne policije Celje ter pet vodnikov reševalnih psov Območne enote za  Štajersko regijo, Koroško, Posavje, Zasavje, Dolenjsko in Pomurje s štirimi psi, reševalci gorskih reševalnih služb Koroška, Maribor in Celje, gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Podgorje, lovci Lovskega društva Podgorje ter prijatelji in znanci pokojnega. V akciji je v soboto in nedeljo sodeloval tudi policijski helikopter. Najstnika je iskalo okoli 100 ljudi.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.