"2. januar naj spet postane dela prost dan"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Poslanci Združene levice (ZL) predlagajo, da se 2. januar spet uvrsti na seznam dela prostih dni.
Oglej si celoten članek

Marjan Dolinšek, poslanec SMC, je sicer predlagal, da se uvede nov praznik, Dan suverenosti. To ne bi bil dela prost dan, praznovali pa bi ga 26. oktobra, na dan, ko so zadnje enote JLA zapustile Slovenijo.

"V ZL se ne strinjamo, da potrebujemo še eno državno proslavo več. Niti se ne strinjamo, da so taki prazniki tema, s katero bi se parlament moral v teh časih ukvarjati. A ko že ravno imamo predlog na mizi, smo se odločili, da skušamo vendarle narediti nekaj koristnega in smo vložili amandma, s katerim bi namesto Dneva suverenosti raje zopet uvedli dela prost dan na 2. januar," poudarja prvi mož ZL Luka Mesec. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • poslanci so itak 2.1 doma..sam pač "navadna raja" more pa delat. priskledniki si pa itak zrihtajo da ne delajo. Važn …

  • 19:22 10. Februar 2015.

    tebe zebe v glavo lenuh podrepniški javnosektorski

  • 18:17 10. Februar 2015.

    Kaj tebe zebe v oči? Poba ima prav. Če si pa ljubosumen, da dobi tri tisočake se pri volitvah kandidiraj:-)) …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.