21-letnik se po hudi nesreči bori za življenje

Foto: PU Novo mesto prometna nesreča Foto: PU Novo mesto prometna nesreča Foto: PU Novo mesto prometna nesreča
Prevrnil se je na streho in obstal na tirih. Še vedno naj bi bil v smrtni nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Do hude nesreče, o kateri so bili policisti PU Novo mesto obveščeni včeraj okrog 21.30, je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti.

21-letni voznik osebnega avtomobila naj bi iz smeri Črnomlja proti Lokvam vozil po makadamski poti ob železniških tirih. Nato pa naj bi zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom ter zapeljal na meter in pol visok betonski zid. Z vozilom se je prevrnil na streho in obstal na železniških tirih.

Voznik naj bi bil hudo poškodovan in v smrtni nevarnosti. Policisti so ugotovili, da med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom, ni imel vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran avtomobil.

dezurni@zurnal24.si

Magazin Znani Slovenec po dveh mesecih vstal iz bolniške postelje

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:01 15. Julij 2020.

    Mislim , da je borba vseeno nepotrebna !

  • ode
    08:28 15. Julij 2020.

    Bori se država, z našim denarjem. Poleg tega je osebek na socialni podpori in s posebnim, priviligiranem statusom, ki ga …

  • 15:54 14. Julij 2020.

    Vardo v Lokve!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.