Slovenija > Črna kronika
7961 ogledov

21-letnik se po hudi nesreči bori za življenje

prometna nesreča
1/3
PU Novo mesto
Prevrnil se je na streho in obstal na tirih. Še vedno naj bi bil v smrtni nevarnosti.

Do hude nesreče, o kateri so bili policisti PU Novo mesto obveščeni včeraj okrog 21.30, je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti.

21-letni voznik osebnega avtomobila naj bi iz smeri Črnomlja proti Lokvam vozil po makadamski poti ob železniških tirih. Nato pa naj bi zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom ter zapeljal na meter in pol visok betonski zid. Z vozilom se je prevrnil na streho in obstal na železniških tirih.

Voznik naj bi bil hudo poškodovan in v smrtni nevarnosti. Policisti so ugotovili, da med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom, ni imel vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran avtomobil.

dezurni@zurnal24.si

Alen Andrić Magazin Znani Slovenec po dveh mesecih vstal iz bolniške postelje
 

Komentarjev 8
  • Žurnalček 10:01 15.julij 2020.

    Mislim , da je borba vseeno nepotrebna !

  • ode 08:28 15.julij 2020.

    Bori se država, z našim denarjem. Poleg tega je osebek na socialni podpori in s posebnim, priviligiranem statusom, ki ga takim omogoča država. Po "borbi za življenje" ga čaka dolgotrajno okrevanje po raznih zdraviliščih, dobil bo dodatek za postrežbo, za ...prikaži več osebno asistenco. Rešilec ga bo vsak dan vozil na razgibavanja in razne terapije. Kot jagoda na totrti mu potem še sledi invalidska upokojitev zaradi trajne nezmožnosti krast. Lepo je v naši domovini biti zigo.

  • Naklonsky 15:54 14.julij 2020.

    Vardo v Lokve!