Novo o trojnem umoru: Poklical policijo in povedal, da je umoril svojo družino

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Na Jančah se je v ponedeljek zvečer zgodila družinska tragedija. Umrli so štirje ljudje.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili s strani regijskega centra za obveščanje okoli 21. ure obveščeni, da jih je poklicala 26-letnica in naznanila nasilno vedenje svojega brata. "Čez nekaj minut je na interventno številko poklical 22-letnik in povedal, da je umoril svojo družino in da je oborožen," je povedal vodja oddelka za splošno kriminaliteto Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Ljubljana Valter Zrinski

Na kraj so bili takoj napoteni policisti, aktivirani so bili policisti specialne enote policije, ki so vstopili v objekt. "V objektu so našli trupla 26-letnice, 56-letnice in 60-letnika, ki so bili poškodovani s hladnim orožjem, predvidevamo, da z nožem, in s strelnim orožjem. V nadaljevanju so našli tudi 22-letnega osumljenca, ki je po do zdaj zbranih podatkih storil samomor z ustrelitvijo," je povedal Zrinski. Strelno orožje, ki je bilo uporabljeno, je bilo legalno v lasti pokojnega 60-letnika. 

Kriminalisitčna preiskava aktivno poteka. Zbirajo se obvestila, nadaljuje se ogled kraja dejanja, "predvsem pa želimo ugotoviti motiv za storjeno kaznivo dejanje. Osumljeni do zdaj še ni bil obravnavan za kazniva dejanja, prav tako ne razpolagamo s podatki, da bi bili znotraj družine spori". 

Slovenija Srhljivka pri Ljubljani: Umoril tri sorodnike, nato sodil še sebi

dezurni@zurnal24.si


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 17:34 10. November 2020.

    Če so bili takoj napoteni policaji,je to cca 1 uro,ne vem kako definirajo policisti besedo takoj

  • 15:39 10. November 2020.

    samo, da niso od covida, pa je v redu itak jih bodo prišteli k njim. raznorazni umori, uboji, samomori, ki …

  • 15:15 10. November 2020.

    Veliko je teh družinskih krvavih zaključkov.. Spomnit se družine, v okolici Domžal ?? na zunaj bogatega, vplivnega, kicoša.. ko je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.