Slovenija > Črna kronika
43246 ogledov

Novo o trojnem umoru: Poklical policijo in povedal, da je umoril svojo družino

Policijski trak Saša Despot Fotografija je simbolična.
Na Jančah se je v ponedeljek zvečer zgodila družinska tragedija. Umrli so štirje ljudje.

Policisti so bili s strani regijskega centra za obveščanje okoli 21. ure obveščeni, da jih je poklicala 26-letnica in naznanila nasilno vedenje svojega brata. "Čez nekaj minut je na interventno številko poklical 22-letnik in povedal, da je umoril svojo družino in da je oborožen," je povedal vodja oddelka za splošno kriminaliteto Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Ljubljana Valter Zrinski

Na kraj so bili takoj napoteni policisti, aktivirani so bili policisti specialne enote policije, ki so vstopili v objekt. "V objektu so našli trupla 26-letnice, 56-letnice in 60-letnika, ki so bili poškodovani s hladnim orožjem, predvidevamo, da z nožem, in s strelnim orožjem. V nadaljevanju so našli tudi 22-letnega osumljenca, ki je po do zdaj zbranih podatkih storil samomor z ustrelitvijo," je povedal Zrinski. Strelno orožje, ki je bilo uporabljeno, je bilo legalno v lasti pokojnega 60-letnika. 

Kriminalisitčna preiskava aktivno poteka. Zbirajo se obvestila, nadaljuje se ogled kraja dejanja, "predvsem pa želimo ugotoviti motiv za storjeno kaznivo dejanje. Osumljeni do zdaj še ni bil obravnavan za kazniva dejanja, prav tako ne razpolagamo s podatki, da bi bili znotraj družine spori". 

Nož Slovenija Srhljivka pri Ljubljani: Umoril tri sorodnike, nato sodil še sebi

dezurni@zurnal24.si


 

 
Komentarjev 8
 • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 17:34 10.november 2020.

  Če so bili takoj napoteni policaji,je to cca 1 uro,ne vem kako definirajo policisti besedo takoj

 • Avatar right
  right 15:39 10.november 2020.

  samo, da niso od covida, pa je v redu itak jih bodo prišteli k njim. raznorazni umori, uboji, samomori, ki jih bo vedno več zaradi tega terorja, nikogar ne skrbi

 • kapibara1 15:15 10.november 2020.

  Veliko je teh družinskih krvavih zaključkov.. Spomnit se družine, v okolici Domžal ?? na zunaj bogatega, vplivnega, kicoša.. ko je vse zlagano začelo hoditi na svetlo, je zažgal sebe , ženo in otroka , v eni sobi, da so se ...prikaži več ja širile razne spletke..