Huda nesreča, nič krivo voznico so odpeljali s helikopterjem

Foto: PGD Tolmin Prometna nesreča na cesti med Tolminom in Kobaridom, čelno trčenje
22-letnik prehiteval v škarje, 53-letnico odpeljali s helikopterjem
Oglej si celoten članek

Do hude prometne nesreče je prišlo na glavni cesti Tolmin – Kobarid. Zaradi nepravilnega prehitevanja je danes nekaj po 10. uri dopoldan blizu separacije v Občini Tolmin prišlo do hudega trčenja.

53–letna voznica škode je vozila po glavni cesti iz Tolmina proti Kobaridu, ko je iz nasprotne smeri pripeljal 22-letni voznik volva, ki je v škarje prehiteval tovornjak in trčil vanjo.

Oba sta po prvih ocenah hudo poškodovana, 53-letnico so z vojaškim helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center, 22-letnega povzročitelja prometne nesreče pa so reševalci prepeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Po zaključku policijske preiskave bo zoper 22-letnega povzročitelja prometne nesreče podana kazenska ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:08 4. Junij 2019.

    Koliko pametnih idej se ob vsaki taki nesreči najde. Bi bilo smešno, če ne bi zadaj bili realni ljudje, ki …

  • 23:13 3. Junij 2019.

    smrkavca primerno kaznovati, drzavo ki ima ceste iz casov marije tereze le da niso vec prasne drugace pa identicne kot …

  • 19:47 3. Junij 2019.

    takojšnji odvzem avta in vozniške tega 22 letnika + plačilo vseh stroškov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.