Slovenija > Črna kronika
42092 ogledov

Huda nesreča, nič krivo voznico so odpeljali s helikopterjem

Prometna nesreča na cesti med Tolminom in Kobaridom, čelno trčenje PGD Tolmin
22-letnik prehiteval v škarje, 53-letnico odpeljali s helikopterjem

Do hude prometne nesreče je prišlo na glavni cesti Tolmin – Kobarid. Zaradi nepravilnega prehitevanja je danes nekaj po 10. uri dopoldan blizu separacije v Občini Tolmin prišlo do hudega trčenja.

53–letna voznica škode je vozila po glavni cesti iz Tolmina proti Kobaridu, ko je iz nasprotne smeri pripeljal 22-letni voznik volva, ki je v škarje prehiteval tovornjak in trčil vanjo.

Oba sta po prvih ocenah hudo poškodovana, 53-letnico so z vojaškim helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center, 22-letnega povzročitelja prometne nesreče pa so reševalci prepeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Po zaključku policijske preiskave bo zoper 22-letnega povzročitelja prometne nesreče podana kazenska ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Pepe007 08:08 04.junij 2019.

    Koliko pametnih idej se ob vsaki taki nesreči najde. Bi bilo smešno, če ne bi zadaj bili realni ljudje, ki so verjetno tudi v vsakdanjem življenju s takimi "brihtnimi".

  • Laznivi 23:13 03.junij 2019.

    smrkavca primerno kaznovati, drzavo ki ima ceste iz casov marije tereze le da niso vec prasne drugace pa identicne kot v casu konskih upreg, uprasati kdaj misli narediti kaj za izboljsanje cestne infrastrukture.... kar so uspeli izumiti velestrokovnjaki ki za ...prikaži več gretje foteljev mesecno zepe napolnijo z par jurji je predlog nizanja alkohola in nizanja hitrosti na povprecje konskih upreg.

  • kmetek 19:47 03.junij 2019.

    takojšnji odvzem avta in vozniške tega 22 letnika + plačilo vseh stroškov.