23-letnica skušala ubiti sostanovalko

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Primer policisti še preiskujejo.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so včeraj okoli 19. ure obravnavali poskus uboja. Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, je 23-letna varovanka socialno-varstvenega zavoda napadla svojo 70-letno sostanovalko. Slednja se je pred napadom uspela rešiti in pobegniti iz sobe, tako da v njem ni bila poškodovana. Neuradno je do dogodka prišlo v Hrastovcu.

Zdravniki so osumljenki po dejanju zaradi njenega psihičnega stanja odredili prisilno zdravljenje v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor, policisti pa na podlagi dosedanjih ugotovitev primer obravnavajo kot sum storitve kaznivega dejanja poskusa uboja.

Kot piše spletni Večer, je do dogodka prišlo v Socialno-varstvenem zavodu Hrastovec, osumljena 23-letna ženska pa naj bi svojo veliko starejšo sostanovalko skušala zadušiti z vzglavnikom.

Slovenija Obtoženi za poskus uboja se je na sodišču do solz smejal

Pri nas Zabodel jo je v hrbet

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:49 11. Julij 2018.

    zakaj pustite spamanje na vaši strani?! kje so admini, ki brišejo spam poste????alo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.