23-letnica trčila v steber

Foto: Žurnal24 Sodelujte v novi anketi. (Foto: Shutterstock)
Včeraj ponoči je 23-letna voznica zaradi neprilagojene hitrosti trčila v steber. 64-letniku in 48-letniku so odvzeli prostost, ker se nista pomirila.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 4.30 so bili dolenjski policisti obveščeni o prometni nesreči v Metliki. Izkazalo se je, da je 23-letna voznica osebnega avtomobila v levem ovinku zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila nadzor nad vozilom in trčila v betonski steber objekta. Hudo poškodovano voznico so reševalci z vozilom nujne medicinske pomoči odpeljali v bolnišnico.

Prav tako včeraj so trebanjski policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v okolici Trebnjega. 48-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, je vpil na družinske člane in jih žalil. Ob prihodu policistov se ni pomiril, zato so ga odpeljali v prostore za pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Dan pred tem pa so posredovali še na območju Trebnjega, kjer je 64-letnik pod vplivom alkohola žalil družinske člane in se kljub ukazom policistov ni pomiril. Odvzeli so mu prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.