Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

23-letnica trčila v steber

Sodelujte v novi anketi. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Včeraj ponoči je 23-letna voznica zaradi neprilagojene hitrosti trčila v steber. 64-letniku in 48-letniku so odvzeli prostost, ker se nista pomirila.

Včeraj okoli 4.30 so bili dolenjski policisti obveščeni o prometni nesreči v Metliki. Izkazalo se je, da je 23-letna voznica osebnega avtomobila v levem ovinku zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila nadzor nad vozilom in trčila v betonski steber objekta. Hudo poškodovano voznico so reševalci z vozilom nujne medicinske pomoči odpeljali v bolnišnico.

Prav tako včeraj so trebanjski policisti posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru v okolici Trebnjega. 48-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, je vpil na družinske člane in jih žalil. Ob prihodu policistov se ni pomiril, zato so ga odpeljali v prostore za pridržanje in mu izdali plačilni nalog.

Dan pred tem pa so posredovali še na območju Trebnjega, kjer je 64-letnik pod vplivom alkohola žalil družinske člane in se kljub ukazom policistov ni pomiril. Odvzeli so mu prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev so mu izdali plačilni nalog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.