25-letnik mrtev, drugi v bolnišnici

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Voznik osebnega vozila je izgubil nadzor in zapeljal s ceste v potok.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek okoli 19.40 se je na regionalni cesti pri Muti zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 25-letnik, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Nesreča se je po navedbah PU Celje zgodila zaradi neprilagojene vožnje voznika, ki je izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal s ceste v potok. 25-letnik je pri tem izgubil življenje, 38-letnika pa so zaradi telesnih poškodb prepeljali v splošno slovenjgraško bolnišnico.

"Voznik je vozil osebni avtomobil iz smeri Sv. Jerneja nad Muto proti Muti," je pojasnila Milena Tribulin s PU Celje. "Izven naselja Muta je začel zavirati, nato pa je zapeljal v desno izven vozišča, kjer je trčil v drevo, vozilo pa se je prevrnilo na streho. Med prevračanjem je iz vozila padel 25-letni udeleženec, ki je na kraju nesreče umrl, 38-letni udeleženec se je v prometni nesreči lažje
poškodoval."

Zaradi prometne nesreče je bila regionalna cesta Sv. Jurij nad Muto - Muta zaprta od 19.30 do 23.50.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.