Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

25-letnik mrtev, drugi v bolnišnici

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Voznik osebnega vozila je izgubil nadzor in zapeljal s ceste v potok.

V ponedeljek okoli 19.40 se je na regionalni cesti pri Muti zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 25-letnik, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Nesreča se je po navedbah PU Celje zgodila zaradi neprilagojene vožnje voznika, ki je izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal s ceste v potok. 25-letnik je pri tem izgubil življenje, 38-letnika pa so zaradi telesnih poškodb prepeljali v splošno slovenjgraško bolnišnico.

"Voznik je vozil osebni avtomobil iz smeri Sv. Jerneja nad Muto proti Muti," je pojasnila Milena Tribulin s PU Celje. "Izven naselja Muta je začel zavirati, nato pa je zapeljal v desno izven vozišča, kjer je trčil v drevo, vozilo pa se je prevrnilo na streho. Med prevračanjem je iz vozila padel 25-letni udeleženec, ki je na kraju nesreče umrl, 38-letni udeleženec se je v prometni nesreči lažje
poškodoval."

Zaradi prometne nesreče je bila regionalna cesta Sv. Jurij nad Muto - Muta zaprta od 19.30 do 23.50.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.