25-letnik razgrajal, nato umrl

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V Podgorju pri Kamniku je moški pred stanovanjsko hišo razgrajal in razbijal stekla. Policisti so uporabili fizično silo in ga uklenili, nakar je moški izgubil zavest in kljub nudenju zdravniške pomoči na kraju umrl.
Oglej si celoten članek

V nedeljo ponoči okoli 3. 30 je v naselju Podgorje neznani moški razgrajal pred stanovanjsko hišo in razbijal stekla. 

O dogodku je bila obveščena tudi policija. "Na kraju so policisti zalotili moškega, ki je vpil, se vedel agresivno, metal ob tla in razbijal," je pojasnila Nataša Pučko iz PU Ljubljana.

"Na ukaze policistov se ni umiril, zato so uporabili fizično silo in ga vklenili. Moški se je še naprej upiral in se ni umiril."

Izgubil zavest in umrl

Policija je poklicala reševalno vozilo, čez čas pa je moški začel izgubljati zavest, zaradi česar so ga policisti odklenili in namestili v bočni položaj.

"Kljub nudenju zdravniške pomoči je na kraju umrl," je še pojasnila Pučkova.

Prve ugotovljene okoliščine kažejo na to, da je bila smrt 25-letnega moškega posledica zdravstvenih težav. "Odrejena pa je bila obdukcija in toksikološke preiskave," so še pojasnili pri PU Ljubljana in dodali, da bodo rezultati znani šele v prihodnjih dneh.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 19:12 22. Avgust 2016.

    ne policaji so ga grobo ubili ali bo tesko dokazati mogla bo priti preiskava iz tujine drugace nebomo nikoli izvedeli …

  • 18:04 22. Avgust 2016.

    Močno dvomim, da bo kakšen policaj odgovarjal za svoj zločin!

  • 18:03 22. Avgust 2016.

    Kar umrl je, ko so ga policaji vklenili??? Saj nisem po župi priplaval, da bi verjel takim policajskim pravljicam!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.