26-letnica je v kritičnem stanju

Foto: Žurnal24 26-letnica s Ptuja se še vedno bori za življenje. (Foto: Barbara Bradač) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
26-letna ženska s Ptuja, ki jo je ustrelil njen partner v glavo in prsni koš je tudi po dveh operacijah še vedno v kritičnem stanju. Ženska naj bi prišla po svoje stvari, ko jo je partner ustrelil.
Oglej si celoten članek

26-letnica, ki je delala kot novinarka, je v začetku tega tedna prišla z izobraževanja za mlade novinarje iz Nemčije. Sinoči je po naših podatkih odšla v stanovanje, kjer je skupaj s starši živel njen 32-letni partner, da bi odnesla svoje stvari.

Kot kaže, je prišlo do hudega prepira, v katerem naj bi 32-letnik žensko dvakrat ustrelil v glavo in enkrat v prsni koš, nato pa sodil še sebi.

26-letnico so odpeljali v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča na Ptuju, od koder pa so jo zaradi hudih poškodb prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer so jo že dvakrat operirali, a je še vedno v kritičnem stanju.

"Gre za strelne rane v predelu prsnega koša in glave. Na podlagi tega so jo odpeljali h kirurgu, ki se ukvarja s tovrstnimi poškodbami. Ženska je bila v trenutku, ko so jo odpeljali v mariborsko bolnišnico, v življenjski nevarnosti, toda kljub temu stabilna in pripravljena za prevoz v Maribor," je za zurnal24.si povedal Teodor Pevec s Kirurškega oddelka Splošne bolnišnice Ptuj.

Policisti še vedno zbirajo obvestila, tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Bartolo Lampret pa je sporočil, da podrobnosti dogodka še vedno niso znane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.