Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

26-letnica je v kritičnem stanju

26-letnica s Ptuja se še vedno bori za življenje. (Foto: Barbara Bradač)
1/3
Žurnal24 main
26-letna ženska s Ptuja, ki jo je ustrelil njen partner v glavo in prsni koš je tudi po dveh operacijah še vedno v kritičnem stanju. Ženska naj bi prišla po svoje stvari, ko jo je partner ustrelil.

26-letnica, ki je delala kot novinarka, je v začetku tega tedna prišla z izobraževanja za mlade novinarje iz Nemčije. Sinoči je po naših podatkih odšla v stanovanje, kjer je skupaj s starši živel njen 32-letni partner, da bi odnesla svoje stvari.

Kot kaže, je prišlo do hudega prepira, v katerem naj bi 32-letnik žensko dvakrat ustrelil v glavo in enkrat v prsni koš, nato pa sodil še sebi.

26-letnico so odpeljali v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča na Ptuju, od koder pa so jo zaradi hudih poškodb prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer so jo že dvakrat operirali, a je še vedno v kritičnem stanju.

"Gre za strelne rane v predelu prsnega koša in glave. Na podlagi tega so jo odpeljali h kirurgu, ki se ukvarja s tovrstnimi poškodbami. Ženska je bila v trenutku, ko so jo odpeljali v mariborsko bolnišnico, v življenjski nevarnosti, toda kljub temu stabilna in pripravljena za prevoz v Maribor," je za zurnal24.si povedal Teodor Pevec s Kirurškega oddelka Splošne bolnišnice Ptuj.

Policisti še vedno zbirajo obvestila, tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Bartolo Lampret pa je sporočil, da podrobnosti dogodka še vedno niso znane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.