27-letni sin ubil očeta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ljubljanske policiste so včeraj okrog 13. ure obvestili o dogodku v Kamniških Alpah, v katerem je bila ena oseba poškodovana, ena pa je umrla.
Oglej si celoten članek

 

Policisti so po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja dejanja, ki še poteka, ugotovili, da sta se 27- in 49-letni moški pri plezanju v Kamniško-Savinjskih Alpah na Srebrnem sedlu pod Planjavo, sprla.

Pri tem je med njima prišlo tudi do uporabe fizične sile. 27-letnik je utrpel lahke telesne poškodbe, medtem ko je 49-letni moški na kraju umrl.

Na prizorišču je posredovala gorska reševalna služba, ki je 27-letnega ponesrečenca prepeljala v dolino, kjer so ga prevzeli reševalci.

Kriminalisti so v zvezi smrti moškega odvzeli prostost 27-letniku zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja. 

Predvidoma jutri pa bodo osumljenca skupaj s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:23 16. September 2016.

    kaj pa,če je oča,prav nad onim prepadom ,hotel skočiti v smrt,sin mu je pa to hotel preprečiti?

  • 11:23 16. September 2016.

    kaj pa,če je oča,prav nad onim prepadom ,hotel skočiti v smrt,sin mu je pa to hotel preprečiti?

  • 09:12 16. September 2016.

    Policisti so po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja dejanja, ki še poteka .......halo še poteka ! Kako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.