Slovenija > Črna kronika
55 ogledov

27-letni sin ubil očeta

(Foto: Polona Pegan) Žurnal24 main
Ljubljanske policiste so včeraj okrog 13. ure obvestili o dogodku v Kamniških Alpah, v katerem je bila ena oseba poškodovana, ena pa je umrla.

 

Policisti so po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja dejanja, ki še poteka, ugotovili, da sta se 27- in 49-letni moški pri plezanju v Kamniško-Savinjskih Alpah na Srebrnem sedlu pod Planjavo, sprla.

Pri tem je med njima prišlo tudi do uporabe fizične sile. 27-letnik je utrpel lahke telesne poškodbe, medtem ko je 49-letni moški na kraju umrl.

Na prizorišču je posredovala gorska reševalna služba, ki je 27-letnega ponesrečenca prepeljala v dolino, kjer so ga prevzeli reševalci.

Kriminalisti so v zvezi smrti moškega odvzeli prostost 27-letniku zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja. 

Predvidoma jutri pa bodo osumljenca skupaj s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • 1slovenka 11:23 16.september 2016.

    kaj pa,če je oča,prav nad onim prepadom ,hotel skočiti v smrt,sin mu je pa to hotel preprečiti?

  • 1slovenka 11:23 16.september 2016.

    kaj pa,če je oča,prav nad onim prepadom ,hotel skočiti v smrt,sin mu je pa to hotel preprečiti?

  • Avatar Leon
    Leon 09:12 16.september 2016.

    Policisti so po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja dejanja, ki še poteka .......halo še poteka ! Kako lahko podajo izjavo za javnost o sumu umora ? Glede na okoliščine verjetno ni prič (morda kozorog) zato je to ...prikaži večo prav čudno. Ob tem se spomnim odmevnih kaznivih dejanj ,kjer se policija zavije v molk z obveznim............v interesu preiskave ne dajemo izjav ! Morda čakajo kakšen žegen ?