27-letnici globa za 2.000 evrov

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Dolg seznam kršitev cestno-prometnih predpisov voznice. Policisti so jo obravnavali že 23-krat.
Oglej si celoten članek

Metliški policisti so 27-letnico ustavili v sredo v dopoldanskih urah. Kršitev je bilo veliko: ni bila pripeta z varnostnim pasom, v vozilu je prevažala več oseb, kot je dovoljeno, med njimi tudi otroke, ki niso bili zavarovani z zadrževalnim sistemom. Ugotovili so še, da večkratna kršiteljica cestno prometnih predpisov nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozila je neregistriran in poškodovan avtomobil, na katerem sta bili nameščeni registrski tablici drugega avtomobila, ni imela urejenega avtomobilskega obveznega zavarovanja.
 
Avtomobil so ji začasno zasegli in zaradi številnih kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog, za vse omenjene kršitve pa globa znaša 2000 evrov. 27-letno kršiteljico so policisti zaradi kršitev cestno prometnih predpisov obravnavali že 23-krat, so sporočili s PU Novo mesto.  


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:38 7. Avgust 2013.

    Se pravi obravnavana le že 23x vsakič po 1000 € kazni , saj so prekrški zmeraj isti. Pa ne me …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.