Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

27-letnici globa za 2.000 evrov

Znak Stop policija Nik Rovan
Dolg seznam kršitev cestno-prometnih predpisov voznice. Policisti so jo obravnavali že 23-krat.

Metliški policisti so 27-letnico ustavili v sredo v dopoldanskih urah. Kršitev je bilo veliko: ni bila pripeta z varnostnim pasom, v vozilu je prevažala več oseb, kot je dovoljeno, med njimi tudi otroke, ki niso bili zavarovani z zadrževalnim sistemom. Ugotovili so še, da večkratna kršiteljica cestno prometnih predpisov nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozila je neregistriran in poškodovan avtomobil, na katerem sta bili nameščeni registrski tablici drugega avtomobila, ni imela urejenega avtomobilskega obveznega zavarovanja.
 
Avtomobil so ji začasno zasegli in zaradi številnih kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog, za vse omenjene kršitve pa globa znaša 2000 evrov. 27-letno kršiteljico so policisti zaradi kršitev cestno prometnih predpisov obravnavali že 23-krat, so sporočili s PU Novo mesto.  


Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:38 07.avgust 2013.

    Se pravi obravnavana le že 23x vsakič po 1000 € kazni , saj so prekrški zmeraj isti. Pa ne me basat , da bo da ciganka plačala do sedaj 23.000 € kazni. Kaj ko bi je za začetek čuzirali za 2 leti !