28-letnica umrla v trčenju

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Huda nesreča v Mengšu.
Oglej si celoten članek

Okoli 6.30 se je v Mengšu zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl en človek. Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, sta na cesti proti Rodici trčii dve vozili. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Mengeš, ki so s tehničnim posegom iz enega vozila izvlekli mrtvo osebo. Poškodovanega človeka iz drugega vozila so prevzeli reševalci ZD Domžale in ga prepeljali v bolnico.

Po podatkih policije je 28-letna voznica z osebnim vozilom peljala po lokalni cesti iz smeri Domžal proti Mengšu, pred Mengšom pa je domnevno zapeljala na rob vozišča in pri tem izgubila oblast nad vozilom. Vozilo je začelo zanašati po vozišču, nato pa je zdrselo na nasprotno stran ceste. Takrat je z avtomobilom pravilno pripeljal 44-letnik, s katerim sta trčila.

Voznica je v nesreči dobila tako hude poškodbe, da je umrla na kraju dogodka, so sporočili s PU Ljubljana in dodali, da policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.