Slovenija
36 ogledov

28-letnica umrla v trčenju

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Huda nesreča v Mengšu.

Okoli 6.30 se je v Mengšu zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl en človek. Kot poroča uprava za zaščito in reševanje, sta na cesti proti Rodici trčii dve vozili. Posredovali so gasilci PGD Kamnik in PGD Mengeš, ki so s tehničnim posegom iz enega vozila izvlekli mrtvo osebo. Poškodovanega človeka iz drugega vozila so prevzeli reševalci ZD Domžale in ga prepeljali v bolnico.

Po podatkih policije je 28-letna voznica z osebnim vozilom peljala po lokalni cesti iz smeri Domžal proti Mengšu, pred Mengšom pa je domnevno zapeljala na rob vozišča in pri tem izgubila oblast nad vozilom. Vozilo je začelo zanašati po vozišču, nato pa je zdrselo na nasprotno stran ceste. Takrat je z avtomobilom pravilno pripeljal 44-letnik, s katerim sta trčila.

Voznica je v nesreči dobila tako hude poškodbe, da je umrla na kraju dogodka, so sporočili s PU Ljubljana in dodali, da policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.