30-letnik do smrti zabodel znanca

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Svojci so prijavili, da ga pogrešajo. Policisti so našli mrtvega.
Oglej si celoten članek

Policisti so v nedeljo prejeli obvestilo, da svojci že nekaj dni pogrešajo 57-letnega sorodnika iz okolice Ivančne Gorice. Na domu pogrešanega so policisti našli njegovo truplo. Nato so prijeli 30-letnika, ki ga sumijo uboja. V torek so ga tudi privedli k preiskovalnemu sodniku v Ljubljani, ki je zanj odredil pripor.

Iz ljubljanske policijske uprave so danes sporočili, da sta se ogleda kraja kaznivega dejanja udeležili tudi državna tožilka in preiskovalna sodnica, ki je za pokojnika odredila sodno obdukcijo.

Kriminalisti so v preiskavi ugotovili, da je bil 57-letnik v družbi s 30-letnim znancem. Med njima je prišlo do spora, nato pa naj bi ga 30-letnik z nožem zabodel v predel vratu, zaradi česar je umrl.

Kriv je Sodba za umor, ki je pretresel Slovenijo, potrjena!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:30 4. Januar 2018.

    Ta izmeček muslimanski ni drugega kot za pobit.

  • 13:36 3. Januar 2018.

    Spet so udeleženi "Slovenci" v kriminalu. V statističnih podatkih umorov v državi ne bo navedena identifikacija kriminalcev med Slovenci in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.