40-letnik težko poškodovan

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Barbara Milavec)
Danes popoldne se je pri Hotizi zgodila huda prometna nesreča, v kateri se je 40-letnik hudo telesno poškodoval.
Oglej si celoten članek

Danes okrog 15. ure se je na regionalni cesti izven naselja Hotiza zgodila prometna nesreča, v kateri se je hudo telesno poškodoval voznik osebnega vozila.

40-letni voznik  je vozil po regionalni cesti iz smeri Lendave v smeri Črenšovec. Izven naselja Hotiza  je na ravnem delu vozišča zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal na desno bankino in nekaj časa peljal po njej. Nato je sunkovito zavil v levo nazaj na vozišče, zaradi česar je zadnji del osebnega avtomobila obrnilo za 90 stopinj v desno. Osebni avtomobil je bočno drsel čez vozišče proti levi bankini, kjer je zdrsnil z vozišča in s prednjim desnim bočnim delom trčil v drevesa ob cesti. Po trčenju v drevesa ga je odbilo nazaj na vozišče, kjer je obstal na kolesih in se pri tem  hudo poškodoval, so sporočili s PU Murska Sobota.

Zaradi reševanja prometne nesreče je bila cesta popolnoma zaprta. O nesreči sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec, ki se ogleda nista udeležila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.