Slovenija
23 ogledov

40-letnik težko poškodovan

Slika je simbolična. (Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
Danes popoldne se je pri Hotizi zgodila huda prometna nesreča, v kateri se je 40-letnik hudo telesno poškodoval.

Danes okrog 15. ure se je na regionalni cesti izven naselja Hotiza zgodila prometna nesreča, v kateri se je hudo telesno poškodoval voznik osebnega vozila.

40-letni voznik  je vozil po regionalni cesti iz smeri Lendave v smeri Črenšovec. Izven naselja Hotiza  je na ravnem delu vozišča zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal na desno bankino in nekaj časa peljal po njej. Nato je sunkovito zavil v levo nazaj na vozišče, zaradi česar je zadnji del osebnega avtomobila obrnilo za 90 stopinj v desno. Osebni avtomobil je bočno drsel čez vozišče proti levi bankini, kjer je zdrsnil z vozišča in s prednjim desnim bočnim delom trčil v drevesa ob cesti. Po trčenju v drevesa ga je odbilo nazaj na vozišče, kjer je obstal na kolesih in se pri tem  hudo poškodoval, so sporočili s PU Murska Sobota.

Zaradi reševanja prometne nesreče je bila cesta popolnoma zaprta. O nesreči sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik in državni tožilec, ki se ogleda nista udeležila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.