45-letnik v priporu

Foto: Žurnal24 Preiskovalna sodnica je včeraj zaslišala vodjo poslovalnice leškega AMZS, njegov
Podkupovanje. Zaposlena v poslovalnici AMZS v Lescah noč prebila na policiji. Osumljenka zjutraj izpuščena, za 45-letnika odrejen pripor.
Oglej si celoten članek

Preiskovalna sodnica je odredila pripor za 45-letnega osumljenca. Pripor naj bi bil odrejen, ker bi osumljenec lahko vplival na priče ali poskušal uničiti dokazno gradivo.

Za 42-letno osumljenko ne obstajajo več razlogi za pridržanje, zato so jo zjutraj izpustili. Po naših informacijah so osumljenko izpustili zato, ker ima dva šoloobvezna otroka, zaslišanje pri preiskovalni sodnici pa ji kljub temu ne uide. Kdaj jo bodo zaslišali, se še ne ve.

Foto: Žurnal24 AMZS, Gorenjska, aretacija

 

Kot je znano, sta zakonca v poslovalnici AMZS v Lescah večkrat kršila zakon; za potrdila o izpravnosti sicer neizpravnega vozila naj bi zahtevala po sto evrov. Na ta način naj bi "sodelovala“ z nekaj prodajalci rabljenih avtomobilov.

V policijski akciji je sodelovalo 40 policistov, ki so opravili hišne preiskave, zasliševali osumljena in pregledali zaseženo gradivo.

Na AMZS so že včeraj napovedali temeljito notranjo preiskavo; zoper morebitne kršitelje bodo ustrezno ukrepali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.