Slovenija
25 ogledov

45-letnik v priporu

Preiskovalna sodnica je včeraj zaslišala vodjo poslovalnice leškega AMZS, njegov Žurnal24 main
Podkupovanje. Zaposlena v poslovalnici AMZS v Lescah noč prebila na policiji. Osumljenka zjutraj izpuščena, za 45-letnika odrejen pripor.

Preiskovalna sodnica je odredila pripor za 45-letnega osumljenca. Pripor naj bi bil odrejen, ker bi osumljenec lahko vplival na priče ali poskušal uničiti dokazno gradivo.

Za 42-letno osumljenko ne obstajajo več razlogi za pridržanje, zato so jo zjutraj izpustili. Po naših informacijah so osumljenko izpustili zato, ker ima dva šoloobvezna otroka, zaslišanje pri preiskovalni sodnici pa ji kljub temu ne uide. Kdaj jo bodo zaslišali, se še ne ve.

AMZS, Gorenjska, aretacija | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Kot je znano, sta zakonca v poslovalnici AMZS v Lescah večkrat kršila zakon; za potrdila o izpravnosti sicer neizpravnega vozila naj bi zahtevala po sto evrov. Na ta način naj bi "sodelovala“ z nekaj prodajalci rabljenih avtomobilov.

V policijski akciji je sodelovalo 40 policistov, ki so opravili hišne preiskave, zasliševali osumljena in pregledali zaseženo gradivo.

Na AMZS so že včeraj napovedali temeljito notranjo preiskavo; zoper morebitne kršitelje bodo ustrezno ukrepali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.