48-letnik umrl, vanj trčil voznik, ki je peljal v nasprotno smer

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Do nesreče je prišlo včeraj zjutraj, razlog je bila vožnja v napačno smer.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek popoldne je zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zjutraj zgodila na viaduktu Reber na dolenjski avtocesti v smeri Ljubljane, v ljubljanskem kliničnem centru umrl 48-letni voznik, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana. Pred njim je v nesreči umrl 70-letni voznik osebnega vozila, ki je po avtocesti vozil v nasprotni smeri.

Po doslej zbranih podatkih je 70-letni voznik po avtocesti vozil v nasprotni smeri in čelno trčil v drugo vozilo, ki ga je nasproti pravilno pripeljal 48-letni voznik.

Slovenija Še ena tragedija: Umrl na kraju nesreče, na cesti nastal kaos

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.