5000 Štajercev ostalo brez interneta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Uporabniki Siolovih storitev na Štajerskem včeraj niso mogli dostopati do interneta ali uporabljati telefona in televizije. Na telekomu podobne težave do zdaj še niso zaznali.
Oglej si celoten članek

Sinoči je okrog 20.40 zaradi okvare prišlo do izpada Siolovih telekomunikacijskih storitev pri okoli 5000 uporabnikih na območju Celja in okolice. Na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje so zapisali, da je bil onemogočen internetni dostop, digitalna televizija ter digitalna telefonija.

Na Telekomu Slovenije so nam dejali, da so imeli "tehnične težave, ki so povzročile odpoved ključnih modulov. Skupaj s proizvajalcem smo napako odpravili ter poskrbeli za dodatno zaščito, da v prihodnje minimaliziramo možnosti tovrstnih težav."

Do zdaj podobne težave še niso zaznali, napako pa so odpravili včeraj malo po 23. uri. Pravijo, da bi bili uporabniki njihovih storitev v primeru dlje časa trajajočih težav upravičeni do nižjega plačila storitev. Sicer pa se lahko uporabniki v primeru nevšečnosti obrnejo na brezplačni telefonski številki za prijavo tehničnih težav 080 1000 oziroma 041 700 700 za klic z mobilnika iz omrežja Mobitel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:39 27. Julij 2011.

    Imaš popolnoma prav! Opravičilo, manjšo položnico, ipd lahko samo sanjamo. Ko pa bo s strani stranke zamuda pri plačilu računa, …

  • 13:29 27. Julij 2011.

    ...dej si še enkrat preberi, če ne gre, pa 2x...mogoče boš razumel...

  • 12:55 27. Julij 2011.

    To se pri ponudniku z imenom Ario, neprestanoma dogaja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.