Slovenija
15 ogledov

5000 Štajercev ostalo brez interneta

Telekom prodaja tudi šest apartmajev v Barbarigi. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Uporabniki Siolovih storitev na Štajerskem včeraj niso mogli dostopati do interneta ali uporabljati telefona in televizije. Na telekomu podobne težave do zdaj še niso zaznali.

Sinoči je okrog 20.40 zaradi okvare prišlo do izpada Siolovih telekomunikacijskih storitev pri okoli 5000 uporabnikih na območju Celja in okolice. Na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje so zapisali, da je bil onemogočen internetni dostop, digitalna televizija ter digitalna telefonija.

Na Telekomu Slovenije so nam dejali, da so imeli "tehnične težave, ki so povzročile odpoved ključnih modulov. Skupaj s proizvajalcem smo napako odpravili ter poskrbeli za dodatno zaščito, da v prihodnje minimaliziramo možnosti tovrstnih težav."

Do zdaj podobne težave še niso zaznali, napako pa so odpravili včeraj malo po 23. uri. Pravijo, da bi bili uporabniki njihovih storitev v primeru dlje časa trajajočih težav upravičeni do nižjega plačila storitev. Sicer pa se lahko uporabniki v primeru nevšečnosti obrnejo na brezplačni telefonski številki za prijavo tehničnih težav 080 1000 oziroma 041 700 700 za klic z mobilnika iz omrežja Mobitel.

Komentarjev 5
  • Manager 13:39 27.julij 2011.

    Imaš popolnoma prav! Opravičilo, manjšo položnico, ipd lahko samo sanjamo. Ko pa bo s strani stranke zamuda pri plačilu računa, bodo pa taprvi ki nas bodo obrali. Še malo offtopica:Odlicna igra, ki ti omogoca druženje z vrstniki ...prikaži več z vsega sveta, grajenje športnih objektov, dvorane, trgovanja z igralci, lahko se zanašate tudi na lastno šolo... in še mnogo vec! Pridruži se tudi ti.http://www.powerplaymanager.com/r788

  • 1111 13:29 27.julij 2011.

    ...dej si še enkrat preberi, če ne gre, pa 2x...mogoče boš razumel...

  • kailee 12:55 27.julij 2011.

    To se pri ponudniku z imenom Ario, neprestanoma dogaja.