63-letnica gojila konopljo

Foto: Dejan Mijović
Foto: Dejan Mijović
Policisti PU Murska Sobota so v zadnjem času pri več osumljencih našli in zasegli prepovedano konpljo, med drugim tudi pri 63-letni ženski.
Oglej si celoten članek

63-letna gospa je na svojem polju gojila 22 sadik konoplje. Rastline so ji policisti PU Murska Sobota zasegli, zoper njo so uvedli postopek.

Poleg tega so murskosoboški policisti in kriminalisti v oktobru in novembru opravili tri hišne preiskave. V dveh primerih so pri 23- in 46-letnem občanu našli in zasegli okrog štiri kilograme posušenih vršičkov prepovedane konoplje in devet sadik, posajenih v lončku. V enem primeru pa so 32-letnemu občanu zasegli okrog 400 gramov droge konoplje v paketih.

Zoper vse osumljene bodo podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, so še sporočili z murskosoboške policijske uprave.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 08:11 13. November 2016.

    Ja tako je prav,za nekaj vršičkov trave,bo treba omo spakirat v zapor.Gorenjska kokainska naveza pa se lepo sprehaja naokoli.Se ne …

  • 14:45 11. November 2016.

    Ko bom šel v penzijo , bom 100% tudi jaz gojil travco , kajti tudi če me dobijo , bodo …

  • 23:01 10. November 2016.

    Okoli vsake policijske postaje po državi bi morali zmetati nekaj pesti semen industrijske konoplje. Kakšen hec bi bil na spomlad, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.