Slovenija > Črna kronika
127 ogledov

63-letnica gojila konopljo

Konoplja Dejan Mijović
Policisti PU Murska Sobota so v zadnjem času pri več osumljencih našli in zasegli prepovedano konpljo, med drugim tudi pri 63-letni ženski.

63-letna gospa je na svojem polju gojila 22 sadik konoplje. Rastline so ji policisti PU Murska Sobota zasegli, zoper njo so uvedli postopek.

Poleg tega so murskosoboški policisti in kriminalisti v oktobru in novembru opravili tri hišne preiskave. V dveh primerih so pri 23- in 46-letnem občanu našli in zasegli okrog štiri kilograme posušenih vršičkov prepovedane konoplje in devet sadik, posajenih v lončku. V enem primeru pa so 32-letnemu občanu zasegli okrog 400 gramov droge konoplje v paketih.

Zoper vse osumljene bodo podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, so še sporočili z murskosoboške policijske uprave.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 16
  • matermila 08:11 13.november 2016.

    Ja tako je prav,za nekaj vršičkov trave,bo treba omo spakirat v zapor.Gorenjska kokainska naveza pa se lepo sprehaja naokoli.Se ne čudim,tam je veliko več denarja.S travo pač ne moreš podkupit sodnikov,oni so na koki,je bolj nobel.

  • Žurnalček 14:45 11.november 2016.

    Ko bom šel v penzijo , bom 100% tudi jaz gojil travco , kajti tudi če me dobijo , bodo postopki na sodišču trajali tako dolgo , da bom rabil pri dokončni obsodbi že staraćki dom . Je pa že ...prikaži več boljše v zaporu , so tam vsaj mladi ljudje , ne pa zapišani in napol dementni okostnjaki !

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 23:01 10.november 2016.

    Okoli vsake policijske postaje po državi bi morali zmetati nekaj pesti semen industrijske konoplje. Kakšen hec bi bil na spomlad, ko bi povsod poganjala konoplja!