73-letnik odšel neznano kam

Foto: Žurnal24 (Foto: Dom upokojencev Medic hotel Renče)
Iz Doma upokojencev Medic hotela iz Renč je 3. aprila neznano kam odšel 73-letni Jakob Pivk, doma iz Dolancev pri Komnu.
Oglej si celoten članek

Pogrešani je visok približno 175 centimetrov, suhe postave, sivih kratkih las, v času pogrešanja je bil urejen in obrit. Podatkov o oblačilih, v katera je bil nazadnje oblečen, policija nima, saj se je ob zapustitvi Doma upokojencev Medic hotela izognil zaposlenim in drugim oskrbovancem.

V zvezi s pogrešanim 73-letnim Jakobom Pivkom šempetrski policisti naprošajo vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, da o tem obvestijo policiste Policijske postaje Šempeter pri Gorici (V Mlinu 2, 5290 Šempeter pri Gorici, telefon: (05) 3935250, elektronski naslov: pp_sempeter.pung@policija.si) oziroma najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.