Slovenija
18 ogledov

73-letnik odšel neznano kam

(Foto: Dom upokojencev Medic hotel Renče) Žurnal24 main
Iz Doma upokojencev Medic hotela iz Renč je 3. aprila neznano kam odšel 73-letni Jakob Pivk, doma iz Dolancev pri Komnu.

Pogrešani je visok približno 175 centimetrov, suhe postave, sivih kratkih las, v času pogrešanja je bil urejen in obrit. Podatkov o oblačilih, v katera je bil nazadnje oblečen, policija nima, saj se je ob zapustitvi Doma upokojencev Medic hotela izognil zaposlenim in drugim oskrbovancem.

V zvezi s pogrešanim 73-letnim Jakobom Pivkom šempetrski policisti naprošajo vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, da o tem obvestijo policiste Policijske postaje Šempeter pri Gorici (V Mlinu 2, 5290 Šempeter pri Gorici, telefon: (05) 3935250, elektronski naslov: pp_sempeter.pung@policija.si) oziroma najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.