8-mesečno hčerko zastrupila z metadonom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Primer, ki buri duhove v Srbiji. 38-letna mama je osumljena umora svoje 8-mesečne hčerke, ki jo je policija mrtvo našla zavito v vrečki.
Oglej si celoten članek

Kot piše srbski Blic je 38-letna mama, domnevno nekdanja narkomanka, dojenčico zastrupljala z metadonom, ki ji ga je dodajala v stekleničko z mlekom. Ko je deklica umrla, je mama truplo zavila v plastično vrečko in ga položila na teraso stanovanja v južnem predelu Beograda, potem pa si je skušala soditi sama s tem, da si je prerezala žile.

Policisti so na prizorišče odšli na poziv babice, ki je slutila, da s hčerko nekaj ni v redu, saj ni mogla odkleniti vhodnih vrat. Ko so vdrli v stanovanje, so 38-letnico našli v nezavesti. Niti slutili niso, da jih nekaj materov naprej čaka še hujši prizor. Babica ni vedela, da je bila dojenčica pri njeni hčerki, prepričana je bila, da je z očetom, švicarskim poslovnežem.

38-letnico so po oskrbi v bolnišnici odpeljali v pripor, kjer čaka svojo nadalnjo usodo. Sosedje so za omenjeni portal povedali, da sta imela zakonca nesrečne deklice težave v zakonu, da sta se pogosto prepirala. Mama se je na prvem zaslišanju pred preiskovalnim sodnikom branila z molkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.