Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

8-mesečno hčerko zastrupila z metadonom

Dojenček Profimedias
Primer, ki buri duhove v Srbiji. 38-letna mama je osumljena umora svoje 8-mesečne hčerke, ki jo je policija mrtvo našla zavito v vrečki.

Kot piše srbski Blic je 38-letna mama, domnevno nekdanja narkomanka, dojenčico zastrupljala z metadonom, ki ji ga je dodajala v stekleničko z mlekom. Ko je deklica umrla, je mama truplo zavila v plastično vrečko in ga položila na teraso stanovanja v južnem predelu Beograda, potem pa si je skušala soditi sama s tem, da si je prerezala žile.

Policisti so na prizorišče odšli na poziv babice, ki je slutila, da s hčerko nekaj ni v redu, saj ni mogla odkleniti vhodnih vrat. Ko so vdrli v stanovanje, so 38-letnico našli v nezavesti. Niti slutili niso, da jih nekaj materov naprej čaka še hujši prizor. Babica ni vedela, da je bila dojenčica pri njeni hčerki, prepričana je bila, da je z očetom, švicarskim poslovnežem.

38-letnico so po oskrbi v bolnišnici odpeljali v pripor, kjer čaka svojo nadalnjo usodo. Sosedje so za omenjeni portal povedali, da sta imela zakonca nesrečne deklice težave v zakonu, da sta se pogosto prepirala. Mama se je na prvem zaslišanju pred preiskovalnim sodnikom branila z molkom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.