Adria najema dve novi letali

Foto: Jan Krstovski
Foto: Jan Krstovski
Adria Airways poleg novega nabora destinacij posodablja floto.
Oglej si celoten članek

Slovenski letalski prevoznik Adria Airways je minuli konec tedna prešel na poletni vozni red. S tem je razširil nabor destinacij in posodobil svojo floto z dvema novima letaloma. Prejšnji teden se je s kanadskim proizvajalcem letal Bombardier Aerospace dogovoril za osemletni najem dveh 86-sedežnih letal Canadair Regional Jet CRJ900 NextGen. Z letali bodo nadomestili dve 48-sedežni letali CRJ200, so sporočili iz Adrie. Trenutno imajo v svoji floti skupaj osem letal kanadskega proizvajalca.

Nove destinacije


S poletnim voznim redom uvaja lete iz Ljubljane v London, Manchester, Varšavo in Prago pa tudi iz Tirane v Frankfurt in iz Prištine v švedski Malmö. Poleg tega bo poleti iz Ljubljane letela v Amsterdam, Bruselj, Istanbul, na Dunaj, v Frankfurt, København, Moskvo, München, Pariz, Podgorico, Prištino, Sarajevo, Skopje, Zürich in Tirano.

Na poletnem voznem redu ni Beograda, saj je Adria Airways s srbskim prevoznikom Air Serbia pred kratkim sklenila sporazum o letih pod skupno oznako, v skladu s katerim bo lete med Beogradom in Ljubljano dnevno izvajala Air Serbia.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.