Adria spet ukinja lete za London

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Adria naj bi z zimskim voznim redom spet nehala leteti na londonsko letališče Luton, česar predsednik uprave Klemen Boštjančič ni komentiral.
Oglej si celoten članek

Poleg povezave do Londona bodo nekateri Adrijini poleti s prehodom na zimski vozni red manj pogosti, odpravljene pa naj bi bile še druge linije, ki jih bodo morda spet uvedli poleti, na primer v Barcelono in Manchester, Finance navajajo svoje neuradne informacije. Naš prevoznik je polete v London ukinil že lani in jih znova uvedel aprila letos.

Adrijine bodoče destinacije so odvisne od postopka prodaje in prestrukturiranja. Družbo je lani pred stečajem s 50-milijonsko dokapitalizacijo rešila država, poznavalci pa ji brez novega lastnika in dodatnega prestrukturiranja napovedujejo novo krizo in finančne težave.

Iz Ljubljane bo mogoče v London (letališče Stansted) brez prestopanja leteti le z Easyjetom, direktne polete iz slovenske v britansko prestolnico (Luton) in Charleroi (blizu Bruslja) pa je napovedal še poljski Wizz Air.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:52 16. Avgust 2012.

    Kako bodo prodali, če pa ni nobenega kupca ? Po moje bo Ta letalska družba šla kar lepo v stečaj, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.