"Ali varčevanje ali odvisnost od tuje miloščine"

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Imamo dve možnosti: ali varčevati ali se zadolževati, dokler dokončno ne poči, pravi notranji minister Vinko Gorenak.
Oglej si celoten članek

Minister za notranje zadeve Vinko Gorenak je na slovesnosti ob dnevu zastave pozval k enotnemu in tvornemu sodelovanju pri iskanju izhoda iz gospodarske krize. "Zadolževali smo se in bilo je lepo. Bilo je lahkotno," je dejal minister in dodal, da imamo danes na izbiro dvoje, in sicer ali stisniti pasove za boljši jutri ali pa se še malo zadolžujemo, "dokler dokončno ne poči, in pristali bomo na trdnih tleh, odvisni od tuje miloščine".

Vsi vemo, da se je tudi Slovenija znašla v primežu svetovne gospodarske krize, pa tudi drugih težav, ki so posledica nekaterih napačnih dejanj v preteklosti, je še povedal Gorenak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:22 9. April 2012.

    Da mislite resno, vam bomo verjeli, ko se boste resno lotili parkirišč političnih strank v javnem sektorju, ki so tam …

  • 19:10 8. April 2012.

    Gorenak pozablja še na tretjo varianto.....pobrati nakradeni denar in premoženje, s tem napolniti državno blagajno, potem pa varčevati, ampak vsi, …

  • 18:08 8. April 2012.

    Tovariš miličnik in bivši partijec, bo že vedel, kaj je bilo narobe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.