Slovenija
16 ogledov

"Ali varčevanje ali odvisnost od tuje miloščine"

Vinko Gorenak Benjamin Kovač
Imamo dve možnosti: ali varčevati ali se zadolževati, dokler dokončno ne poči, pravi notranji minister Vinko Gorenak.

Minister za notranje zadeve Vinko Gorenak je na slovesnosti ob dnevu zastave pozval k enotnemu in tvornemu sodelovanju pri iskanju izhoda iz gospodarske krize. "Zadolževali smo se in bilo je lepo. Bilo je lahkotno," je dejal minister in dodal, da imamo danes na izbiro dvoje, in sicer ali stisniti pasove za boljši jutri ali pa se še malo zadolžujemo, "dokler dokončno ne poči, in pristali bomo na trdnih tleh, odvisni od tuje miloščine".

Vsi vemo, da se je tudi Slovenija znašla v primežu svetovne gospodarske krize, pa tudi drugih težav, ki so posledica nekaterih napačnih dejanj v preteklosti, je še povedal Gorenak.

Komentarjev 3
  • graff 14:22 09.april 2012.

    Da mislite resno, vam bomo verjeli, ko se boste resno lotili parkirišč političnih strank v javnem sektorju, ki so tam od 1997 leta naprej umetno ustvarile na desetine tisoče delovnih mest, ki jih nihče ne potrebuje in ki pijejo kri ...prikaži več slovenskim davkoplačevalcem. Kot minister za notranje zadeve bi lahko preprečili, da se te hijene s pomočjo korumpirane politike zažirajo v proračun policije, kar je mnogim na prvi pogled všečno, a se je potrebno zavedati, da se pripravlja ,,kaos,, ki ga ne oboste obvladali z nobeno grožnjo. Da policisti ne dobivajo uniform, da si kupujejo čevlje ipd. da se vozijo v starih in tehnično neustreznih vozilih, da ste jim ukinili plačljiva dežurstva, s pomočjo Viranta in njegove plačne politike pa jih javno ponižali zasramovali in dikreditiralii ter naredili za nebodiga treba te družbe, je jasno, da Sloveniji vlada mafija najhujšega kova, ki se mora zaradi ciljev osamosvojitvene vojne leta 1991 za vselej končati.

  • luna 19:10 08.april 2012.

    Gorenak pozablja še na tretjo varianto.....pobrati nakradeni denar in premoženje, s tem napolniti državno blagajno, potem pa varčevati, ampak vsi, od A do Ž.... pa ne bo potrebne nobene miloščine iz tujine...

  • Niko_K_ 18:08 08.april 2012.

    Tovariš miličnik in bivši partijec, bo že vedel, kaj je bilo narobe.