Amaterski vlomilci na Celjskem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na celjski policijski upravi so konec tedna obravnavali celo vrsto vlomov: en vlomilec ni znal vlomiti v hišo, drugi je vlomil, a ni našel ničesar vrednega, najbolj se je vlomilec okoristil s pivom in pralnim praškom.
Oglej si celoten članek

V petek je neznani storilec skozi kletno okno vlomil v stanovanjsko  hišo v Žalcu. Prostore je preiskal, odnesel ni ničesar. 

Prav tako v petek je neznanec poskušal vlomiti  tudi v stanovanjsko hišo na Gomilskem, kar mu ni uspelo, a so imeli lastniki zaradi poškodovanega stekla za dobrih 200 evrov škode. 

Podobno nesposobna sta bila tudi vlomilca, ki so ju obravnavali policisti novomeške policijske uprave. V kraju Ravno na območju Krškega je eden poskušal skozi okno vlomiti v stanovanjsko hišo, a mu ni uspelo, povzročil pa je za okoli 300 evrov škode. Drugi pa je v Žihovem selu skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo in pregledal prostore, ukradel ni ničesar, zaradi vloma pa ima lastnik za okoli 200 evrov škode. 

V noči iz petka na soboto je neznani storilec vlomil v slaščičarno v Mozirju ter ukradel menjalni denar in nekaj pijače. 

V soboto je neznanec  na Kersnikovi ulici v Celju vlomil v osebno vozilo, ukradel denarnico z dokumenti in okoli 300 evrov gotovine. 

Ukradel pivo in veliko pralnega praška

Najbolj uspešen pa je bil vlomilec, ki je v Laškem vlomil v prostore podjetja in ukradel večjo količino piva in več pralnega praška. Lastniki škodo ocenjujejo na dobrih 1.800  evrov, so še sporočili s celjske policijske uprave. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.