Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Amaterski vlomilci na Celjskem

vlom tat vlomilec Shutterstock
Na celjski policijski upravi so konec tedna obravnavali celo vrsto vlomov: en vlomilec ni znal vlomiti v hišo, drugi je vlomil, a ni našel ničesar vrednega, najbolj se je vlomilec okoristil s pivom in pralnim praškom.

V petek je neznani storilec skozi kletno okno vlomil v stanovanjsko  hišo v Žalcu. Prostore je preiskal, odnesel ni ničesar. 

Prav tako v petek je neznanec poskušal vlomiti  tudi v stanovanjsko hišo na Gomilskem, kar mu ni uspelo, a so imeli lastniki zaradi poškodovanega stekla za dobrih 200 evrov škode. 

Podobno nesposobna sta bila tudi vlomilca, ki so ju obravnavali policisti novomeške policijske uprave. V kraju Ravno na območju Krškega je eden poskušal skozi okno vlomiti v stanovanjsko hišo, a mu ni uspelo, povzročil pa je za okoli 300 evrov škode. Drugi pa je v Žihovem selu skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo in pregledal prostore, ukradel ni ničesar, zaradi vloma pa ima lastnik za okoli 200 evrov škode. 

V noči iz petka na soboto je neznani storilec vlomil v slaščičarno v Mozirju ter ukradel menjalni denar in nekaj pijače. 

V soboto je neznanec  na Kersnikovi ulici v Celju vlomil v osebno vozilo, ukradel denarnico z dokumenti in okoli 300 evrov gotovine. 

Ukradel pivo in veliko pralnega praška

Najbolj uspešen pa je bil vlomilec, ki je v Laškem vlomil v prostore podjetja in ukradel večjo količino piva in več pralnega praška. Lastniki škodo ocenjujejo na dobrih 1.800  evrov, so še sporočili s celjske policijske uprave. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.