Ammana so našli

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
Malčka so nazadnje našli v stanovanju.
Oglej si celoten članek

"Dečka so pravkar našli. Ni bil v nevarnosti, z njim je vse v redu," je sporočila Milena Trbulin iz policijske uprave (PU) Celje. 

"Fantka so našli doma, v stanovanju. V nadaljevanju, ko se zadeva majčkeno pomiri, bodo policisti govorili z njim in starši, da bo povsem jasno, kje je bil, kam je šel, ali se je morebiti skril. Skratka treba je opraviti še vse razgovore," pravi. Po njenih besedah so se zelo lepo odzvali tudi sosedje v bloku in sosednjih blokih ter pomagali z iskanjem, z informacijami. "Kar se policije tiče je na terenu aktivno sodelovalo deset policistov, od tega 8 velenjskih in dva vodnika službenih psov in njuna psa," dodaja.

Triletnega Ammana Lukavačkića so pogrešali v Velenju, iz stanovanja naj bi izginil okoli poldneva, nekaj pred drugo pa so nas obvestili, da so ga našli. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.