Andreja se bo sladkala

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Imamo zmagovalko. Žreb je odločil, da se bo v poletnih dneh s Smoothiji razvajala in sladkala Ljubljančanka Andreja Kogoj.
Oglej si celoten članek

"Ko sodelavcu pade energija, mu dam banano in priporočam sprehod v naravo," je zapisala nagrajenka nagradne igre MU, na vprašanje, kako sodelavcu dvigne energijo.

Sladkali se bodo domači

Andreja nas je pred svojim blokom počakala nasmejana do ušeš. Ko pa je zagledala nagrade, ji je zastal dih. Ker je na dopustu, se bodo z odličnimi Smoothiji Ljubljanskih mlekarn, kot je dejala, sladkali skupaj z domačimi. S seboj pa jih bodo odnesli tudi na morje. "Komaj čakam jutra, ko se bom lahko na obali poskladkala z njimi. Zagotovo so odlični." 

Foto: Saša Despot Andreja Kogoj, nagradna igra

Nato pa je sledilo še: "Uf, res komaj čakam, da ga poskusim. Moram malce poskrbeti za linijo," je nasmejano rekla, potem, ko jo je fotograh fotografiral ob polnih košarah sadja in Smoothijev Ljubljanskih mlekarn.

Po končanem fotografiranju se je še enkrat zahvalila in dobrote Ljubljanskih mlekarn odnesla domov. Mi verjamemo, da bodo zaloge kar hitro pošle, saj se jim je res težko upreti.

Foto: Saša Despot Andreja Kogoj, nagradna igra

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.