Slovenija
243 ogledov

Andreja se bo sladkala

Andreja Kogoj, nagradna igra Saša Despot
Imamo zmagovalko. Žreb je odločil, da se bo v poletnih dneh s Smoothiji razvajala in sladkala Ljubljančanka Andreja Kogoj.

"Ko sodelavcu pade energija, mu dam banano in priporočam sprehod v naravo," je zapisala nagrajenka nagradne igre MU, na vprašanje, kako sodelavcu dvigne energijo.

Sladkali se bodo domači

Andreja nas je pred svojim blokom počakala nasmejana do ušeš. Ko pa je zagledala nagrade, ji je zastal dih. Ker je na dopustu, se bodo z odličnimi Smoothiji Ljubljanskih mlekarn, kot je dejala, sladkali skupaj z domačimi. S seboj pa jih bodo odnesli tudi na morje. "Komaj čakam jutra, ko se bom lahko na obali poskladkala z njimi. Zagotovo so odlični." 

Andreja Kogoj, nagradna igra  | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Nato pa je sledilo še: "Uf, res komaj čakam, da ga poskusim. Moram malce poskrbeti za linijo," je nasmejano rekla, potem, ko jo je fotograh fotografiral ob polnih košarah sadja in Smoothijev Ljubljanskih mlekarn.

Po končanem fotografiranju se je še enkrat zahvalila in dobrote Ljubljanskih mlekarn odnesla domov. Mi verjamemo, da bodo zaloge kar hitro pošle, saj se jim je res težko upreti.

Andreja Kogoj, nagradna igra  | Avtor: Saša Despot Saša Despot