Atene: eksplozija stresla sodišče

Foto: Žurnal24 sodišče, Grčija, atene, eksplozija Foto: Žurnal24 sodi%C5%A1%C4%8De, Gr%C4%8Dija, atene, eksplozija Foto: Žurnal24 sodišče, Grčija, atene, eksplozija Foto: Žurnal24 sodišče, Grčija, atene, eksplozija Foto: Žurnal24 sodišče, Grčija, atene, eksplozija Foto: Žurnal24 sodišče, Grčija, atene, eksplozija Foto: Žurnal24 sodišče, Grčija, atene, eksplozija Foto: Žurnal24 sodišče, Grčija, atene, eksplozija
Na sodišču v grški prestolnici Atene je eksplodiralo eksplozivno telo. Pri tem na srečo nihče ni bil poškodovan, gmotna škoda pa je velika.
Oglej si celoten članek

Kot je dejal policist, ki ni želel biti imenovan, je televizijska postaja pred eksplozijo prejela opozorilni klic. Neznanec jim je sporočil, da je pred sodiščem parkirano motorno kolo, na katerem je pripeta bomba.

Po opozorilnem klicu je policija takoj evakuirala stavbo, nekaj minut zatem pa je eksplodiralo.

Fotografije si oglejte v zavihku GALERIJA.

Eksplozija je poškodovala zunanjo pročelje sodišča, večja gmotna škoda pa je nastala tudi v okolici stavbe.

Poškodovanih je najmanj osem avtomobilov, razbita pa so tudi stekla oken bližnjih stavb.

Kdo stoji za napadom, še ni znano, saj odgovornosti ni prevzel nihče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.