Avto pod tovornjak, dva umrla

Foto: 24sata Smrtna nesreča Hrvaška Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL Smrtna nesreča Hrvaška Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL Smrtna nesreča Hrvaška Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL Smrtna nesreča Hrvaška
Avto naj bi zapeljal pod prikolico tovornjaka.
Oglej si celoten članek

Na hrvaški avtocesti A3 v smeri Zagreba se je zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta dva človeka izgubila življenje.

Nesreča na avtocesti Bregana–Lipovac pri izvozu za Ivanić Grad se je zgodila okoli sedmih zjutraj, promet pa je še vedno oviran.

Udeležena sta bila tovornjak in osebno vozilo. Kot poročajo hrvaški mediji, je po prvih podatkih mercedes turških registrskih tablic zapeljal pod prikolico tovornjaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.