Avto s tremi ljudmi obvisel nad prepadom

Foto: PGD Ilirska Bistrica Prometna nesreča, avto obstal nad prepadom
Včeraj popoldne je avtomobil trčil v drevo in obvisel na prepadom.
Oglej si celoten članek

"Ob 16.02 je na cesti Starod - Račice v občini Ilirska Bistrica, osebno vozilo trčilo v drevo in obviselo nad prepadom," o včerajšnji nesreči poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

"Ker so bile osebe ujete v poškodovano vozilo, so posredovali gasilci, cesta pa je bila do 17.04 popolnoma zaprta, do 17.25 pa je potekal promet izmenično enosmerno," so nam pojasnili na koprski policijski upravi. 

"Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila chevrolet aveo iz Rijeke peljal od Staroda proti Podgradu. Ko je pripeljal do nepreglednega ovinka, ni prilagodil hitrosti in načina vožnje lastnostim ceste, stanju vozišča, vremenskim razmeram in svojim vozniškim sposobnostim, zato je zapeljal izven vozišča. Vozilo je po trčenju obstalo v grmovju, dva metra pod nivojem vozišča," pravijo policisti. 

Gasilci PGD Podgrad in Ilirska Bistrica so stabilizirali vozilo pred zdrsom, odklopili akumulator, iz vozila rešili tri osebe ter jim nudili prvo pomoč do prihoda reševalne ekipe NMP Ilirska Bistrica. Sopotnico so odpeljali v izolsko bolnišnico, a je na srečo le lažje poškodovana. 

Voznik ni bil pod vplivom alkohola, dobil bo plačilni nalog. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.