Avtocesta zaradi nesreče zaprta, nastajajo zastoji

Foto: Promet.si zastoj na primorski avtocesti med Postojno in Razdrtim Foto: Promet.si zastoj na primorski avtocesti zaradi nesreče
Na primorski avtocesti je med Razdrtim in Postojno prišlo do prometne nesreče. Avtocesta je zaprta v smeri Ljubljane, nastajajo zastoji.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je po podatkih Prometno informacijskega centra prišlo med Razdrtim in Postojno pred počivališčem Studenec v smeri proti Ljubljani.

Po prvih podatkih je tovornemu vozilu, ki ga je 62-letnik vozil v smeri Kopra, počila pnevmatika. Vozilo je posledično obrnilo, zapeljalo v odbojno ograjo in jo prebilo. Na drugi strani odbojne ograje je vozilo trčilo v tovorno vozilo 35-letnega državljana Poljske, v istem trenutku pa je po prehitevalnem pasu peljal voznik osebnega vozila. Predmet iz prometne nesreče je priletel v njegovo vozilo in poškodoval sopotnico, so sporočili iz Policijske uprave Koper.

Dodali so, da ogled še poteka, avtocesta v smeri Ljubljane je zaprta za ves promet, proti Kopru pa promet poteka počasi.

Prometno-informacijski center opozarja, da v obe smeri nastaja zastoj. Obvoz proti Ljubljani je za vsa vozila po vzporedni regionalni cesti. Zastoji so tudi na regionalni cesti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.